Over ons

Wat is PrivacyBlox?

Met PrivacyBlox is het mogelijk om een register met gegevensverwerkingen bij te houden, datalekken te registreren, bewerkersovereenkomsten aan te maken en privacy impact assesments uit te voeren. Mocht er bijvoorbeeld sprake zijn van een datalek, dan kunt u met de advieswizard makkelijk en snel bepalen of u daarvan melding bij de Autoriteit Persoonsgegevens moet doen. Dit is slechts een voorbeeld van de verschillende mogelijkheden van PrivacyBlox.

Het bedrijf achter PrivacyBlox

PrivacyBlox is een handelsnaam van JuriBlox B.V. Het bedrijf is opgericht door de eigenaren (Arnoud Engelfriet en Steven Ras) van ICTRecht B.V. ICTRecht is een juridisch adviesbureau op het gebied van ICT recht en privacy. ICTRecht heeft zich in 12 jaar tijd weten te positioneren als een belangrijke nichespeler op het gebied van ICT- en privacyrecht. Arnoud Engelfriet en Steven Ras constateerden dat tooling voor privacy compliance, waarin zowel de content als de achterliggende techniek goed geregeld is, ontbrak. Daarom hebben zij PrivacyBlox toegevoegd aan het productportfolio van JuriBlox en als apart label in de markt gezet. De combinatie van een gedegen (gepatenteerd) systeem, kwaliteit van content en de ervaring met wat een privacy officer nodig heeft, maakt PrivacyBlox een uniek product.

Voor wie is PrivacyBlox?

PrivacyBlox is vooral gericht op gebruikers die verantwoordelijk zijn voor het voldoen aan de privacywetgeving, zoals bijvoorbeeld ICT-ers, (bedrijfs)juristen, compliance- en privacy officers. Door de eenvoud van de software is het mogelijk om PrivacyBlox zowel centraal (bijvoorbeeld bij een privacy officer) en/of decentraal (bij een of meerdere afdelingen) binnen uw organisatie te gebruiken. Door alle zaken rondom privacy vast te leggen in één systeem waarborgt u tevens de continuïteit op het gebied van kennis binnen uw organisatie.

Veilig en betrouwbaar

Het is uitermate belangrijk dat uw gegevens en juridische documenten op een veilige plek staan opgeslagen. Onze hosting is ondergebracht bij managed hostingprovider True. Een betrouwbare Nederlandse partij die zijn hosting onderbrengt bij goed beveiligde en geavanceerde datacenters in Nederland en uptime garandeert. True is ISO 27001:2013 gecertificeerd en dat betekent dat het bedrijf werkt volgens de nieuwste internationale normering voor informatiebeveiliging. Daarnaast is de programmatuur van JuriBlox ontwikkeld conform de laatste standaarden en is er rekening gehouden met beveiliging, flexibiliteit, systeem intelligentie en performance.

Contact

Bent u geïnteresseerd en wilt u vrijblijvend een demo aanvragen?

Vraag de demo aan

Wil je PrivacyBlox beter leren kennen?

Wil je PrivacyBlox beter leren kennen? Neem dan contact met ons op!