Menu

Over

Wat is PrivacyBlox?

Met PrivacyBlox is het mogelijk om een register met gegevensverwerkingen bij te houden, datalekken te registreren, bewerkersovereenkomsten aan te maken en privacy impact assesments uit te voeren. Mocht er bijvoorbeeld sprake zijn van een datalek, dan kunt u met de advieswizard makkelijk en snel bepalen of u daarvan melding bij de Autoriteit Persoonsgegevens moet doen. Dit is slechts een voorbeeld van de verschillende mogelijkheden van PrivacyBlox.

Hoe werkt PrivacyBlox?

Via het gebruikersvriendelijke online platform maakt u snel en eenvoudig uw juridische documenten, adviezen en gegevensverwerkingen aan. Door het gebruik van templates wordt het u zo makkelijk mogelijk gemaakt. Wij bieden u een aantal standaard templates aan en het is daarnaast ook mogelijk om uw document op maat te maken. Door het beantwoorden van een interactieve vragenlijst wordt uw juridische document samengesteld.

Voor wie is PrivacyBlox?

PrivacyBlox is vooral gericht op gebruikers die verantwoordelijk zijn voor het voldoen aan de privacywetgeving, zoals bijvoorbeeld ICT-ers, (bedrijfs)juristen, compliance- en privacy officers. Door de eenvoud van de software is het mogelijk om PrivacyBlox zowel centraal (bijvoorbeeld bij een privacy officer) en/of decentraal (bij een of meerdere afdelingen) binnen uw organisatie te gebruiken. Door alle zaken rondom privacy vast te leggen in één systeem waarborgt u tevens de continuïteit op het gebied van kennis binnen uw organisatie.

De mensen achter PrivacyBlox

Mark Hoogewerf

[email protected]

Niels Winters

[email protected]

Marco Caspers

[email protected]

Steven Ras

[email protected]

Arnoud Engelfriet

Coen Koppen

Kors Monster

Lid worden
van ons team?