Menu
Advies

PrivacyBlox

U bent verplicht om privacy impact assessments (PIA's) uit te voeren wanneer er mogelijke risico's zitten aan een verwerking van persoonsgegevens. Daarnaast wilt u graag weten wat u moet doen op het moment van een beveiligingsincident. PrivacyBlox helpt bij het formuleren van een goed beargumenteerd advies.

SLIMME VRAGEN, SLIM ADVIES

Met PrivacyBlox heeft u in een handomdraai de juiste juridische adviezen te pakken. U stelt ze eenvoudig samen aan de hand van een interactieve vragenlijst. Vervolgvragen garanderen de relevantie bij specifieke situaties. De tool geeft bovendien tussentijdse uitleg en adviezen op basis van eerdere antwoorden. Zo bent u altijd zeker van uw zaak.

DUIDELIJKE TAAL

Het is niet meer vanzelfsprekend dat u voor advies een jurist moet raadplegen. Middels PrivacyBlox kan iedere afdeling, verantwoordelijke of FG zelfstandig een advies verkrijgen. Door het beantwoorden van begrijpelijke vragen zal een passend advies worden gevormd. Door minder schakels beschikt u tijdig over het juiste advies.

IN CONTROL

Als organisatie bepaalt u wie toegang heeft tot PrivacyBlox en welke acties mogen worden uitgevoerd. Enkel de gebruikers met de juiste bevoegdheid houden het overzicht over de aangemaakte adviezen en kunnen zo nodig worden aangevuld of gewijzigd. Door middel van workflows kunt u ook bepalen welke actie er moet worden ondernomen wanneer gebruikers adviezen hebben aangemaakt.

Snel en betrouwbaar

Overal inzetbaar

PrivacyBlox is zowel geschikt voor het bedrijfsleven als voor overheidsorganisaties

Ook voor niet-juristen

U hoeft geen jurist of privacy officer te zijn om PrivacyBlox te kunnen gebruiken

Online dienst

Altijd en overal bereikbaar