Menu

JuriBlox: snel, consistent en up-to-date

26-apr.-2018

Veel juridische documenten zijn standaardwerk. Slechts een klein deel van alle contracten en andere documenten vragen écht de aandacht van een jurist, gespecialiseerd op het betreffende rechtsgebied. Met die gedachte hebben wij een systeem ontwikkeld dat een groot deel van deze werkzaamheden kan automatiseren.

JuriBlox maakt het mogelijk om automatisch juridische documenten te maken, verwerkingen van persoonsgegevens bij te houden en juridische adviezen te creëren. Zo is een maatwerk bewerkersovereenkomst eenvoudig gemaakt en zijn de gegevensverwerkingen die onder deze bewerkersovereenkomst plaatsvinden, op te slaan.

Met onze templates is het mogelijk om documenten samen te stellen waarbij clausules worden aangepast op basis van antwoorden die gebruikers via een interactieve vragenlijst geven. Zo kunt u uw collega’s of klanten zelf documenten laten maken op basis van templates die voldoen aan uw kwaliteitseisen. Het systeem biedt u een tientallen standaardtemplates, die kunnen worden aangepast door specifieke bepalingen ‘on-the-fly’ in te voegen vanuit de juridische database, waarna deze vervolgens kunnen worden opgeslagen voor later hergebruik.

Altijd up-to-date Doordat de templates en documenten zijn opgebouwd uit clausules uit de juridische database van JuriBlox, kunnen bestaande documenten ook volautomatisch worden gewijzigd door enkel een clausule uit de juridische database centraal te wijzigen (bijvoorbeeld als het gevolg van gewijzigde wetgeving). Via een ‘alert’ dat u krijgt op het moment dat een document verouderd is, kunt u zien of het document of clausule een update verdient. Op deze manier zijn uw medewerkers of klanten voorzien van up-to-date documenten, zonder dat u hier veel tijd mee kwijt bent. Met JuriBlox houdt u als (bedrijfs)jurist of inkoopmedewerker dus grip op uw bestaande modellen.

Nog meer grip krijgt u met de mogelijkheid om belangrijke data – zoals een verloopdatum in een overeenkomst – aan het betreffende document te koppelen. Zo wordt u tijdig op de hoogte gebracht van het verlopen van de overeenkomst en kunt u uw klant voorzien van advies over verlenging of opzegging van de overeenkomst.

Veel functionaliteiten De genoemde mogelijkheden zijn slechts enkele van de vele functionaliteiten die de dienst biedt. Daarnaast kunt u in JuriBlox zelf documenten opstellen, uw eigen documenten beheren, alerts instellen, eigen huisstijl en content invoegen en gebruik maken van allerlei verschillende templates (afhankelijk van het gekozen abonnement).

Ervaar JuriBlox zelf! Heeft u interesse in de mogelijkheden of in een demo, neem dan contact op met Niels Winters via 020 – 229 33 45 of [email protected].